Selecteer een pagina

CHOLDOWN

Draagt bij tot het instant houden van de normale cholesterol in het bloed.

Meest volledige formules op de markt.

+/- 70% van de bevolking kampt met een verhoogde cholesterol. Vooral tussen de leeftijd van 35 -75 jaar.

1 Maand: €27,90

Nu 20% korting
22,30/1 Verp
  • 12,8 mg Monacoline K per dag.
  • Meest volledige formule.
Bestel Nu

Meest uitgebreide formule voor je Cholesterospiegel.

Rode Rijst Gist
Rode Rijst Gist

Rode Rijst Gist is een natuurlijk product dat in Azië al eeuwen gebruikt wordt. Eerste geschriften gaan terug tot de Ming dynastie. Rode Rijst Gist is een fermentatie product van een specifieke rode gist soort van rijst. Het wordt dus gemaakt door gekookte gewone witte rijst 4-6 dagen te laten fermenteren met de schimmelcultuur Monascus Pupureus, waardoor de rijst prachtig rood kleurt. Rode Rijst Gist bevat van nature een reeks grondstoffen met als belangrijkste Monacolin K.

Er is wetenschappelijk bewijs dat er een verband is tussen het gebruik van ten minste 10 mg Monacolin K per dag en het behouden en verkrijgen van normale cholesterol waarden in het bloed.

Hart van groenten
Q10 CoEnzym

Q10 CoEnzym is een vitamine-achtige stof die in alle menselijke cellen voorkomt. Q10 CoEnzym wordt door het lichaam aangemaakt. Het Q10 CoEnzym gehalte neemt af naarmate we ouder worden. Maar Rode Rijst Gist kan de natuurlijke voorraad Q10 CoEnzym ook verlagen. Daarom zit er in Choldown ook Q10 CoEnzym.

Visolie met staart in potje
Visolie

Visolie bevat Omega 3 vetzuren. Omega 3 visolie helpt slechte cholesterol verlagen en maakt gezonde HDL cholesterol aan.

Kaneel
Kaneel

Kaneel is een specerij die gemaakt wordt van de bast van de boom Cinnamomum. Het wordt al sinds de Egyptenaren gebruikt als ingrediënt en aan allerlei gezondheidsvoordelen gekoppeld.

Paardebloem
Paardebloem

De paardebloem of Taraxum officinale komt van oorsprong voor in Afrika, Azië en Europa. Het bloemhoofdje van de paardebloem lijkt op een bloem, maar is feitelijk samengesteld uit een groot aantal kleine bloemetjes. Paardenbloemen zijn eetbaar.

Paardebloem is goed voor de cholesterolspiegel.

Thee Blad
Theeblad

Theeblad (Camelia Sinensis) of groene thee is rijk aan Polyfenolen. Hierdoor helpt groene thee de cholesterol te beheersen en draagt bij tot het behoud van een goede cardiovasculaire gezondheid.

Zeeden
Zeeden

Wij gebruiken het extract van Zeeden (Pinus Pinaster). Pinus Pinaster zijn naaldbomen afkomstig uit het middellandse zeegebied. Ze hebben dikke naalden en kegels met stijve, houtachtige schalen.

Suikerriet
Policosanol

Policosanol is afkomstig van suikerriet.

vitamine B3 Voedingsmiddelen
Vitamine B3

Vitamine B3 staat ook bekend als Niacine. Niacine is een in water oplosbare vitamine, dus zelfs als er teveel wordt gebruikt dan zal de overtollige hoeveelheid gewoon via de urine het lichaam verlagen.

Vitamine B3 helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.

Vitamine E Voedingsmiddelen
Vitamine E

Vitamine E ter bescherming van gezonde cellen en weefsels

Vitamine D Voedingsmiddelen
Vitamine D

Beheers je cholesterol natuurlijk en veilig dankzij Choldown.

Choldown bevat rode rijst gist (Monascus purpureus) met als actieve stof Monacoline K en draagt hierdoor bij tot het instant houden van de normale concentratie van cholesterol in het bloed. De vitamine E in Choldown beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Al onze producten voldoen aan alle eisen, goedgekeurd door de Belgische overheid, hebben een registratienummer en worden in erkende bedrijven in de Benelux geproduceerd volgens de geldende voorschriften van Good Manufacturing Practice. (GMP-HACCP)

We hebben veel aandacht en tijd gestoken in het ontwikkelen van eigenmerkproducten van hoge kwaliteit, en dat volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Door recente nieuwe EU wetgeving mogen de gunstige effecten van het gebruik van Choldown als voedingssupplement niet meer worden vermeld. Wilt u dit wel weten, neemt u dan contact met ons op. Wij mogen u deze informatie namelijk wel op verzoek verstrekken.

2 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijd.

De aanmaak van cholesterol is bij de meeste mensen het laagst rond de middag, en het hoogst tussen middernacht en 4 uur ’s morgens. Waardoor de inname van Choldown best bij het avondeten plaats vindt.

Niet gebruiken bij zwangerschap, tijdens de borstvoeding en bij gekende leverproblemen.

Choldown is een voedingssupplement en mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten bereik van kinderen bewaren.
De dagdosis niet overschrijden.
Te bewaren op een droge plaats. (15-25°C)

Samenstelling

Samenstelling per 2 capsules
Product2 capsulesADH
Rode rijst gist
Waarvan 12,8 mg Monacoline K
800 mg
Visolie poeder
Waarvan 22,4 mg Epa, 15,5 mg Dha
140 mg
Camelia Sinensis (L) Kuntze
Extract van Theeblad
Waarvan 6,3 mg Theanine, 27 mg polyfenolen, 29 mg EPGC**
90 mg
Cinnamomum Verum J. Presl
Extract van de kaneelboom
Waarvan 30 mg essentiele olien
60 mg
Taraxacum officinale F.H. Wigg
Extract van de paardenbloem
Waarvan 1,2 mg flavonen
60 mg
CoEnzym Q1060 mg
Pinus pinaster Ait.
Extract van zeeden
Waarvan 34 mg procyanidine
36 mg
Policosanol36 mg
Vitamine B318 mg112% ADH*
Vitamine E6 mg50% ADH*
Vitamine D15 mcg300% ADH*

Meest volledige formule

Geniet van de actie!

Tot 30% korting

Bestel Nu


7Bees bvba

Waterlaatstraat 42
2970 Schilde
Tel: +32 3 304 38 08
@: info@7bees.com